Algemene voorwaarden

  • Kilometer check
  • Gedetailleerde waarde van uw voertuig
  • Uitgebreide eigenaren historie
  • Elk kenteken & kilometerstand bij ons geregistreerd
  • Voorkom dat je slachtoffer wordt van tellerfraude via Autoverleden.nl
  • Koop het uitgebreide rapport voor slechts € 9,95,-

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
Achternaam  
E-mail

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
Achternaam  
E-mail

Algemene voorwaarden napcheck.com

Alle bezoekers van napcheck.com worden geacht kennis te nemen van en akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Napcheck.com behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden gedeeltelijk of geheel aan te passen. Wij adviseren je daarom om regelmatig te kijken of je nog altijd akkoord bent met onze algemene voorwaarden en je goed geïnformeerd bent op gebied van mogelijke aanpassingen.

Voorwaarden gebruik maken van NAPcheck.com

Napcheck.com heeft met zorg alle informatie op de website verzorgd en gecontroleerd. Toch kunnen er geen rechten aan de op napcheck.com geplaatste informatie worden ontleend. Napcheck.com is niet aansprakelijk voor aanbiedingen, volledigheid, juistheid en betrouwbaarheid van informatie en ontstane transacties die je via een van de aan ons gelinkte websites verkrijgt.

Auteursrechten napcheck.com

Napcheck.com heeft alle auteurs- en eigendomsrechten met betrekking tot de vormgeving en inhoud van de website www.napcheck.com. Zo zijn gebruikte afbeeldingen en teksten op de website eigendom van napcheck.com en mogen niet zonder schriftelijke toestemming door andere worden gebruikt. Uitzondering is het delen van onze website informatie op social media.

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Indien geschillen ontstaan met betrekking tot deze voorwaarden en/of het gebruik van napcheck.com zal de zaak uitsluitend behandeld en berecht worden aan de rechtbank in Amsterdam.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy